.... стига глупости

Този блог е микс от комични и не до там логични случаи, базирани на основата на личен опит. Съвпаденията с разни хора и разни идеали са напълно умишлени ! Enjoy your reading...

Търсене в този блог

неделя, 6 ноември 2011 г.

Тузарът

Казват,  че всяка  съвременна жена,  в търсене на своята  правилна , но  не винаги последна половинка, водена от определен (индивидуален)  мотив , който всъщност е съпроводен от друг, скрит такъв, който може да се конкретизира – търсене на себе си,  преминава през процеса на „трупане” на така наречения „опит”.  Този процес се характеризира  с низ от различни типове мъже,  или иначе казано в последствие оказал се не до там правилен  избор с първоначално добри намерения, къде с цел разнообразие, нужда от финансова опора ( така актуална винаги … ), неизбежно необходима в дни на криза. Всяка „дама” среща поне веднъж в живота си ( не винаги по случайност)  определен тип мъж, отговарящ на клиширано (вече) описание : Стабилен мъж  – с натрупан актив от  средства в някоя швейцарска банка ( където всички знаем , че минималният праг за откриване на сметка е 500 000 франка, ако не си „тамошен”…), офшорна сметка на Кайманите,  „малък” бизнес за внос/износ със седалище Доминиканската Република и така нататък … неотлъчно следвани от също толкова ( образно казано ;) ) на брой години, с поне 2-3 ( в добрия случай) развода и около 12-13 наследника – преки и не до там преки.  Не на последно място по важност, разбира се, но задължително забележимо на пръв поглед  е  активен капитал от поне 30-тина, да не кажа и повече излишни килограмчета, така добре заличили следите от някогашно, макар и бегло наличие на някаква спортна активност,  останали като безценен спомен от  шеметни разхищения през бурните  вечери по заведения, кръчми, таверни, барове, дискотеки , ALL INCLUSIVE-ни почивки, които обикновено вървят ръка за ръка с тип „дами”, които могат да се опишат с много определения, аз,разбира се, ще употребя едно от най-модерните за момента -  Gold Digger-ки”! (;) )
Макар и рядко ( по-рядко от високосна година J ), се случва на хоризонта да се появят и кадри, които излизат от рамките на зададеното клише , с други думи тук намесваме опцията „ разширено търсене”.
 Красив – checked ;
 Умен – checked;
Млад – checked;
Добре облечен поддържан  - checked;
Необвързан (законно) – checked;
ЗАМОЖЕН – checked;
….до тук добре,нали ? Къде е уловката ли … 
Петък вечер може да бъде много разнообразна, но като цяло изборът се съсредоточава главно върху  2 опции  :
а) да си останеш вкъщи / сам / с компания / … ;
и
 б) да излезеш  с приятел/и да се позабавляваш, често с идеята  ( предимно необвързаните и малък процент от обвързаните ) „да се напием и да отидем на дискотека (:D) . Интересно отклонение от втория избор  е да свършиш в бара на по едно малко ( бутилка  две…), понеже в 2-3 (4) „вървежни” дискотеки е било „full max” с новоизгряващите диви / катили на по 16-17 (ориентировъчно, границите варират!),  на сладки приказки за „нещата от живота”. След  7-мото (голямо)  уиски (Jameson) и няколко часа в дискутиране и обсъждане защо „той/ тя” се държи така абсурдно  и алогично , накрая може да излезе и нещо хубаво, освен „кофти” махмурлук на следващата сутрин, ако не си с трениран организъм. Такива инцидентни развития на вечерта могат да доведат до много мъдри изводи, а именно : Богатите мъже не умеят да свалят една стойностна жена, защото си мислят, че финансите, с които разполагат правят това вместо тях. А това, че не са се научили овреме, е следствие от факта, че просто никога не им се е налагало. За „Gold Digger-ките” това никога не е представлявало проблем, тъй като това тях ги устройва напълно – претенциите са свързани само със съответната заможност на лицето „Х”.
Финални думи – клишето, както и отклонението му вървят ръка за ръка с „Gold Digger-ките” и от този сценарий се излиза трудно. И после ходи обяснявай, че не всички  са еднакви, при положение, че почти е НЯМА как да го докажеш …

Няма коментари:

Публикуване на коментар