.... стига глупости

Този блог е микс от комични и не до там логични случаи, базирани на основата на личен опит. Съвпаденията с разни хора и разни идеали са напълно умишлени ! Enjoy your reading...

Търсене в този блог

неделя, 18 декември 2011 г.

Ти гониш !



       Съществуват безброй много научно доказани закономерности, от различно естество – физични, химични, биологични и други. Има и такива, обаче,  с които се сблъскваме ежедневно и неусетно са станали част от нашия иначе простичък живот, които даже няма нужда да бъдат доказвани с безкрайни математически уравнения . Става дума за неписаните (все още) закономерности в срещите или иначе казано – нещата, от които трудно можеш да избягаш!
Всички знаем какво означава ситуацията „Ти гониш” и несъмнено всеки един от нас  е попадал в нея минимум веднъж, по един или друг начин. Тя е неотлъчна част от Закона за привличането.  Също както при ловуването  - Винаги има ловец, има и трофей  - дебнеш плячката, причакваш я и ако имаш достатъчно търпение и умения – тя попада в капана ти и е твоя. Така става и при срещите, пускаш стръвта и …чакаш. Има една съществена разлика, обаче, при ловуването дали ще изпуснеш жертвата, зависи изцяло от теб, а при срещите, за съжаление, всичко зависи от теб самия само на половина.
Напоследък се е наложила една нова модна тенденция в срещите – „откровеността”, тоест „аз ти казвам какво искам от теб, което със сигурност не е това,което очакваш да е, още в началото, пък ти си реши занимава ли ти се”.  Няма игри, няма дебнене, има само чакане. Какво чакане ли ? С течение на времето, другия да си промени мнението и да направи рязък завой и директно в платното на сериозно обвързаните. Дали става така ли ? Е, сигурно се е случило 1-2-3 пъти…от 2092922, но това си е чист късмет – еквивалентно с това да удариш шестица от тотото.
Мили дами … ( и кавалери,ако има такива : )) ), когато някой красавец (красавица) изпадне в неприятно за Вас откровение и Ви каже, че колкото и да сте умна, красива, начетена, добра, възпитана, с хубав стил  и всички  комплименти на света да се изсипят върху вас като със самосвал, в момента не търси сериозно обвързване, съществува потенциален риск Той никога да не поиска нищо повече от някоя друга срещичка за убиване на време(предимно неговото) (и още няколко неща от този род) 1-2 пъти в месеца.
     х о : ))

Няма коментари:

Публикуване на коментар