.... стига глупости

Този блог е микс от комични и не до там логични случаи, базирани на основата на личен опит. Съвпаденията с разни хора и разни идеали са напълно умишлени ! Enjoy your reading...

Търсене в този блог

вторник, 29 ноември 2011 г.

Съдба – трябва да е твоето презиме


Да, точно така със сигурност всяко момиче може без проблем да смени някое от имената си със „Съдба”. Питате се защо? Много е просто замислете се всеки път, когато се появи нов мъж на хоризонта или пък искате нещо да се случи, всички вие или поне по-голямата част от вас (около 99%) правите нещо „случайно”, за да можете да стигнете  по-бързо и по-лесно до желаната цел.
Няколко универсални примера за доближаване до индивида от противоположния пол ще споделя в следващите редове. Няма да споменавам други стъпки за достигане на друга желана цел, просто защото както вече сигурно сте забелязали блогът е ориентиран (за добро или лошо) към общо казано мъжете в живота ни.
1.       И може би най-често срещаното явление е „случайната среща”. Като под случайна среща визирам проучването на местата, които той/тя посещава почти ежедневно или по-кратко казано вторият му/й дом.
2.       След като съвсем случайно и тенденциозно посещаваме тези места и водим всеки път кратки разговори за заведението, музиката и така нататък минаваме към другата намеса на „Съдбата”, случайно изпратеният смс или повикването погрешка. И да дори и да не искате да го признаете пред други всеки знае за себе си, че поне веднъж е бъркал номера съвсем „несъзнателно”.
3.       Друго често срещано е и обаждането от типа „Знаеш ли мисля, че те видях ......О не си бил/а ти, колко странно, че съм се припознал/а ;)))).
4.       Да не забравяме и случайното минаване през жилището на желания от нас индивид, разбира се че имате работа точно в другия край на града(квартал, в който има главно кооперации, панелки и кучешки площадки и нито един ваш приятел).
5.       Последното, за което се сещам са всички въпроси, на които може да отговори само и единствено интересуващият ни човек. Знаете, че никой друг не знае къде се намира магазинът за спортни стоки, от които искате да купите подарък за рожден ден (нищо, че сте се засекли в същия магазин преди няколко седмици), нямате представа кой филм да си изтеглите да гледате(имате само около 30тина изтеглени филма, които не сте гледали).
Това са само част от „случайно” възникналите ни и спешни нужди и от въпросите, на които само и единствено той/тя знае отговорът. Със сигурност има още милиони случки, които „Съдбата” определя да се случат и вие нямате никаква намеса (ще се радвам да ги споделите, добре е да се обменя опит и да се разнообразява ролята и волята на Висшите сили).

Няма коментари:

Публикуване на коментар