.... стига глупости

Този блог е микс от комични и не до там логични случаи, базирани на основата на личен опит. Съвпаденията с разни хора и разни идеали са напълно умишлени ! Enjoy your reading...

Търсене в този блог

вторник, 29 ноември 2011 г.

10 признака, по които можеш да разбереш, че Той не те взима на сериозно !


Не веднъж, всяка от нас – дамите, се е чудила накъде отиват нещата във връзката, която съвсем скоро е започнала.  Да, Той е страхотен – умен, красив, интелигентен, галантен, с невероятно чувство за хумор и е душата на компанията … но вашите отношения са под въпрос.  Ето няколко неща, които ако не със сигурност, то поне малко ще разгадаят енигмата :
Първо – Той диктува правилата – кога къде как и за колко време ще се виждате, като това не включва повече от 1-2 часа през деня , максимум 2 пъти седмично.
Второ – на обществени места е пасивен ,даже дистанциран – Той твърди, че не обича показността – а дали наистина е това причината за хладното му поведение ?
Трето – не излизате в общи компании – Ти не познаваш нито един негов приятел, а той едва се е запознал с най-добрата ти приятелка по случайност!
Четвърто – В редките случаи, когато се виждате, обикновено сте у вас или у тях, правейки  най-общо казано едно и също всеки път.
Пето – Той никога не си прави планове, които да включват и вас – срещите му с теб са за запълване на „малкото свободно време”, което му е останало през деня и НИКОГА не е свободен, в редките случаи, когато вие го търсите.
Шесто – по празниците винаги е безкрайно ангажиран и няма време за ТЕБ, преустановявате срещите до след празниците.
Седмо – рядко се интересува от теб – какво те прави щастлива
Осмо – обикновено слуша през изречение всичко, за което говорите и не веднъж се е случвало да те пита за нещо два пъти.
Девет – никога, ама никога не говори за себе си, семейството си и роднините  и евентуални домашни любимци – за теб е пълна енигма всичко около него.
Десет – от комуникативна гледна точка, всичко, което имаш за него като координати е телефонен номер ( и точен адрес на местоживеене) , без социални мрежи от рода на skype, facebook, twitter, youtube, yahoo! Messanger, ICQ, oovoo, zamunda profil I etc.
Ако Вашето момче ( мъж) отговаря на няколко (или всичките) изброени признака . . . за съжаление друго освен да осъзнаете и приемете нещата такива, каквито са, няма какво да се направи. Често срещано заблуждение, продиктувано от неща като например неговата привлекателност, мистика, потайност или дори от мисълта, че така поне не сте сами, е това, че с течение на времето, ситуацията ще се промени – не, това за съжаление става само по филмите, мили дами !

Няма коментари:

Публикуване на коментар