.... стига глупости

Този блог е микс от комични и не до там логични случаи, базирани на основата на личен опит. Съвпаденията с разни хора и разни идеали са напълно умишлени ! Enjoy your reading...

Търсене в този блог

сряда, 16 ноември 2011 г.

Неписаните "правила" при срещите /Част 2/

Love can be a good thing !

Стъпка 1 : първа среща ...

Добре, приемаме фактът, че според вас сте преживели „перфектната” първа среща – всичко е било епично – като за начало,  сте се изненадали приятно  от  изтупания му вид , той също  от вас (съдите по изражението в първия момент, в който ви е видял); отишли сте на подходящо място,  започнали сте непринуден разговор за политика,  бизнес, за живота, ежедневие и сте преминали към по-лични теми. В края на вечерта сте стигнали до иначе трудното заключение, че този човек наистина ви интересува и твърдо желаете да поддържате редовен контакт с него, с цел да го опознаете по-добре (примерно) …
Тя : Прибира се вкъщи, сваля иначе внимателно подбраните секси, но и вдъхващи респект дрешки, изтрива перфектно направения грим, прибира косата на кок ( или прави някаква друга домашна прическа), взима душ, облича пижамата и заспивайки,си  прехвърля  наум още веднъж срещата с цел да намери  свои грешки за евентуално по-нататъшното им поправяне (ако е имало такива) . И така след извършването на този така наречен „ритуал”, започва мислено да чака ответна реакция…
Той :  Прибира  се вкъщи , съблича  дрехите на куп и ги оставя  в ъгъла на стаята/ на стола, при което те се смесват с  чистите. Пуска телевизора/ лаптопа, взима душ  и се просва в леглото, преглежда на 2 на 3 за нещо интересно по телевизията / пуска някой филм за приспиване и заспива спокойно, без много да му мисли за случилото се. ( Все пак важните неща се осмислят на бистър ум ;) )
Несъмнено  мъжката гледна точка е абсурдна за жените, постъпките им понякога (винаги) са  абсолютно лишени от  всякакъв признак на логика в дадена ситуация – поведение, размисли, действия  - всичко, но съществуват известни показателни „съвпадения”, при които масата реагират по един и същ начин  ( и слава Богу).

И тук се стига до въпросът : Кога е нормално ТОЙ да се обади ?

a)      Веднага на следващия ден - сутринта и да ви каже, че цяла нощ не е спал и е осъзнал,че ВИЕ сте жената на живота му ( засега…)? ( Да бе да…. Иска ви се! )
b)      На следващия ден – надвечер, за да ви покани на втора среща? ( Да, ама не….и тогава няма да е ! Прекалено рано ;))
c)       След два- три дена, разбира се ако вие не сте се пречупили и не сте пуснали някои закачлив смс ( Голяма грешка! )
d)      Никога … ( Да, за съжаление и тази опция съществува и се избира тогава, когато най-малко сме го очаквали )

Анализ на ситуацията при избиране на всяка от опциите:

1.       Ако по някаква случайност ,след съдбоносната вечер, се събудите от неприятния звук на звънящия ви телефон рано сутрин ( да си го признаем, и най-готиния ринг тон да си сложите, сутрин ще ви  ядоса …) и чуете нещо подобно на нещата, посочени в опция а), никога, ама НИКОГА не излизайте на втора среща ( колкото и да ви погали самочувствието това, което чувате, най- вероятно младежът е от онзи тип хора,  за които обсебване = голяяяма любов ! Изключение: Да, възможно е да сте така очарователни , че момчето наистина да е с всичкия си и да не е ненормален, но все пак … ако не сте родени с повечко късмет ( както и аз не съм така благословена в това отношение…) , послушайте съвета ми ! ;)
2.       Опция б) – Малко вероятно, все пак първо,че няма да иска да се покаже като здраво хлътнал, дори да умира да излезе пак с вас, а и второ- може би ще излезе на по бира с неговите момчета, така де да се похвали  ( ;) ) но имайте 1 наум за младежа, може да не е много надежден и също да се отнесе към предната графа, рисковете на срещите ;)
3.       Третата опция – ЗЛАТНАТА СРЕДА! Възможно най-благоприятната ситуация, но все пак, може да е чисто съвпадение ( всичко се подлага на съмнение, говорим за МЪЖЕ!)
4.       И това е може би най – нежелателната, но все пак вероятна опция – ТУК НЯМА МЯСТО ЗА ОТЧАЙВАНЕ – не си ти виновна , а ТОЙ ( както винаги … ). Най- вероятно си изкарала една невероятна и почти неповторима …. постановка, изиграна от най-големия актьор/лъжец. Най-хубавото, което може да ти се случи е да не го видиш никога повече ! ( friend hug)

Да допуснем, че всичко се развива като  по учебник  - Той е избрал, без да го знае разбира се, опция 3 и идва ред на  стъпка 2 : ВТОРА СРЕЩА  …
… Следва продължение

Няма коментари:

Публикуване на коментар